05
okt/16

"Teikas saldētavas" modernizēšanā investē vairāk nekā 300 000 eiro

"Teikas saldētavas" modernizēšanā investē vairāk nekā 300 000 eiro

Rīga, 5.okt., LETA. Saldētavas un aukstuma noliktavas "Teikas saldētava" attīstībā un modernizācijā šogad ieguldīti vairāk nekā 300 000 eiro, aģentūru LETA informēja uzņēmuma valdes loceklis Kristaps Bērziņš.

Lielākā daļa investīciju jeb aptuveni 230 000 eiro atvēlēti kompresoru ceha rekonstrukcijai, kas tiks atklāts oktobra beigās.

"Teikas saldētava" atrodas Rīgā, Viskaļu ielā, un piedāvā saldēšanas kameru pakalpojumus 5665 kvadrātmetru platībā, aukstuma noliktavu aptuveni 1200 kvadrātmetru platībā, kā arī ofisa telpu nomu. Piedāvāto pakalpojumu klāstu saldētava paplašināja gada sākumā, rekonstruējot šoka saldēšanas kameru. Šī kamera, nodrošinot temperatūras režīmu līdz mīnus 30 grādiem pēc Celsija, strauji sasaldē produktus. Saldētavas telpās no jauna izveidotas arī pakošanas un vakuumēšanas telpas, kas sertificētas atbilstoši Pārtikas un veterinārā dienesta prasībām.

"Teikas saldētavas" direktors Aldis Ennītis atzīmēja, ka jaunās kompresoru un kondensatoru iekārtas nodrošinās saldētavas kameru darbību efektīvāk un videi draudzīgāk. Uzņēmums strādā, lai uzlabotu klientu apkalpošanu, piemēram, daļēji pabeigta aukstumkameru durvju nomaiņa, kā arī ieviesti jauni papildu pakalpojumi, lai atvieglotu preču piegādi saldētavā.

Tāpat gada sākumā uzņēmumā izveidota jauna ugunsdrošības sistēma, kas atbilst jaunākajām tehnoloģijām un tirgus standartiem.

Uzņēmums sola arī turpmāk uzlabot klientiem piedāvāto infrastruktūru un ieguldīt attīstībā. 2017.gada plānā ir papildu drošības standartu uzlabošanas projekti, kā arī ieguldījumi uzņēmuma telpu energoefektivitātes celšanā.

Šogad jūnijā uzņēmums mainīja korporatīvo identitāti no "Rīgas 2.saldētava" uz "Teikas saldētava", ar jauno zīmolu vēloties akcentēt nākotnes mērķus, kā arī ģeogrāfisko novietojumu tuvu pilsētas centram.

2015.gada beigās "Teikas saldētavai" mainījās vadības komanda un īpašnieki. Jauno īpašnieku plāns ir uzlabot klientiem piedāvātos pakalpojumus, ieguldot apjomīgus finanšu un cilvēkresursus uzņēmuma attīstībā, uzlabojot un investējot tehniskajā bāzē, drošības standartos, kā arī teritorijas labiekārtošanā.

PAR MUMS

LR Capital ir profesionāls privātā kapitāla investīciju un to pārvaldes uzņēmums, kura darbības joma ir investīcijas dinamiskos uzņēmumos Latvijā un Baltijas valstīs.

VAIRĀK

SAZINĀTIES AR MUMS