12
jan/18

Dubultu poliklīnika

LR Capital grupa pārdod 100% SIA "Dubultu poliklīnika" kapitāla daļas un šī veselības aprūpes iestāde top par vienu no „Veselības centru apvienības” struktūrvienībām, tādējādi iegūstot stabilu, stratēģiski daudzveidīgu turpmākās aprūpes pakalpojumu attīstības platformu.  

“LR Capital šis bija veiksmīgs darījums”, atzīst K.Bērziņš, LR Capital partneris. “Medicīnas un veselības industrija ir interesanta investīcijām, neskatoties uz milzīgo konkurenci tirgū.”
 
    Dubultu poliklīnika ir ambulatora ārstniecības iestāde, kas piedāvā plaša spektra pakalpojumus gan bērniem, gan pieaugušajiem. Vairāk nekā 70 speciālistu šajā iestādē nodrošina profesionālas un kvalitatīvas konsultācijas, izmeklējumus, operācijas un ārstēšanu jūrmalniekiem un pilsētas viesiem. Uzņēmumā izmanto jaunākās ārstēšanas metodes un modernākās medicīniskās aparatūras un tehnoloģijas, pacienti poliklīnikā var saņemt gan valsts apmaksātus, gan maksas pakalpojumus.
    AS "Veselības centru apvienība" valdes priekšsēdētāja Stella Lapiņa: „Akciju sabiedrība „Veselības centru apvienība” nodrošina visplašākā spektra veselības aprūpes pakalpojumus, un rūpējoties par pacientu ērtībām, sistemātiski papildina mūsdienīga servisa pakalpojumu klāstu. Turpmāk Jūrmalas iedzīvotājiem būs iespēja saņemt veselības aprūpes pakalpojumus no uzņēmuma ar VCA zīmolu. Paplašinoties uzņēmumam rodas lieliska iespēja sinerģiskai uzņēmumu pieredzes apkopošanai un turpmākai pakalpojumu kvalitātes uzlabošanai mūsu iedzīvotāju veselības vajadzību apmierināšanai.”


    Darījums noticis starp  AS "Veselības centru apvienība" un SIA "Jūrmalas veselības centrs", tā summa netiek izpausta.  Par SIA "Dubultu poliklīnika" valdes priekšsēdētāju kļūst Stella Lapiņa.

PAR MUMS

LR Capital ir profesionāls privātā kapitāla investīciju un to pārvaldes uzņēmums, kura darbības joma ir investīcijas dinamiskos uzņēmumos Latvijā un Baltijas valstīs.

VAIRĀK

SAZINĀTIES AR MUMS