30
aug/19

DEPO veic “sale-lease-back” darījumu ar starptautisko fondu CORUM

“Depo” DIY, viens no vadošajiem Baltijas  DIY mazumtirdzniecības industrijas pārstāvjiem, ir pārdevis  sev piederošo veikala ēku Lietuvā nekustamo īpašumu investīciju fondam "Corum", vienlaicīgi slēdzot ilgtermiņa nomas līgumu par šo objektu.

"Depo" veikala platība Ukmerges gatvē pārsniedz 21,000 kvadrātmetrus, ieskaitot administratīvās telpas, un tai blakus ir vairāk kā 450 autostāvvietas. "Depo" veikals Ukmerges gatvē ir otrais lielākais "Depo" veikals Viļņā. Vēl viens 30,800 kvadrātmetrus liels "Depo" veikals atrodas netālu no Viļņas Garjūnu tirgus.

Kā informēja "Depo" pārstāvji, "Corum" ir jaunais īpašnieks telpām, kurās atrodas "Depo" veikals Ukmerges gatvē Lietuvas galvaspilsētā, vienlaicīgi ar pārdošanas darījumu abas puses parakstīja ilgtermiņa nomas līgumu. Investoru piesaisti un darījuma procesa koordinēšanu "Depo" uzticējis "Colliers Baltics" komandai, savukārt juridiskā kompānija "Cobalt" pārstāvēja investīciju fondu šajā darījumā.

Darījuma summa netiek atklāta.

Corum ir viens no vadošajiem Eiropas nekustamo īpašumu fondiem, kura pārvaldīto aktīvu apjoms pārsniedz 2 miljardus EUR.

Lietuvā jau darbojas pieci "Depo" veikali - divi veikali Viļņā, bet viens Klaipēdā, Panevēžā un Kauņā.

PAR MUMS

LR Capital ir profesionāls privātā kapitāla investīciju un to pārvaldes uzņēmums, kura darbības joma ir investīcijas dinamiskos uzņēmumos Latvijā un Baltijas valstīs.

VAIRĀK

SAZINĀTIES AR MUMS