07
mar/16

Teikas saldētava

Teikas saldētava

No 2016.gada jūnija Rīgas 2.saldētava maina savu zīmolu un korporatīvo identitāti, un turpmāk uzņēmuma nosaukums būs Teikas saldētava. Teikas saldētava piedāvā saldēšanas kameru, noliktavu un biroju ilglaicīgu nomu stratēģiski izdevīgā atrašanās vietā Rīgā.

Ar jauno zīmolu, uzņēmuma vadība vēlas akcentēt tālejošos nākotnes mērķus, ģeogrāfisko novietojumu tuvu pilsētas centram un augstos kvalitātes standartus. Jaunais nosaukums un identitātes maiņa simbolizē uzņēmuma vadības redzējumu uzņēmumu nākamo gadu laikā pārveidot par mūsdienīgu saldētavu un noliktavu pakalpojumu sniedzēju.

2015.gada nogalē LR Capital veiksmīgi pabeidza darījumu, kura laikā LR Capital partneri un privātu investoru grupa iegādājās uzņēmuma kapitāldaļas. LR Capital plāns ir Teikas saldētavu attīstīt ilgtermiņā, ieguldot apjomīgus finanšu un cilvēku resursus saldētavas attīstībā: uzlabojot un investējot tehniskajā bāzē, drošības standartos, kā arī teritorijas labiekārtošanā. 

Vairāk informācijas par uzņēmumu: http://www.teikassaldetava.lv/

PAR MUMS

LR Capital ir profesionāls privātā kapitāla investīciju un to pārvaldes uzņēmums, kura darbības joma ir investīcijas dinamiskos uzņēmumos Latvijā un Baltijas valstīs.

VAIRĀK

SAZINĀTIES AR MUMS